HemBilder › Julafton

Julafton

Jag har just ammat Felicia och väntar på att hon ska somna ordentlig. Oftast håller vi på hela natten (ca kl 23-04) med amning, skrikande, blöjbyte och pruttande om vartannat tills hon slutligen somnar och sover 8-9 timmar. Nu har hon sovit ca kl 19-03 två nätter. Idag väckte jag henne med förhoppningen att hon ska sova hela natten. Peppar peppar; hon har somnat och sover förhoppningsvis till morgonen. Men jag är pigg och tänkte passa på att blogga lite!

Idag har vi vart på julfirande nummer två. Vi åkte till Henkes föräldrar. Fick kaffe och våfflor och bytte lite julklappar. De blev jätteglada för fotokalendern de fick av Felicia. 

På själva julafton var vi hos min storasyster med familj. Där var också min ena bror och senare kom min lillasyster med familj. Vi åt massa god mat, tittade på Kalle, tomten kom med julklappar och vi spelade lite julklappslek. Men det är tröttsamt med en liten bebis, så framåt kvällen åkte vi hemåt.

På lördag ska vi till min andra bror och fira lite jul där. Tänkte även åka förbi farmor någon dag. Men det får nog bli till nästa år ;)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>