HemNaglar › Känner mig handikappad och stympad…

Känner mig handikappad och stympad…

Tidigare i veckan slog jag i min nageln ordentligt. Det blödde lite lätt. Tog bort nagellacket för att se hur stor skadan var. Inte så farligt. Nageln hade halvt om halvt gått av strax innan den fria kanten. Försökte fila ner så mycket jag kunde. Det ömmade i fästet, så jag vågade inte fila mer. Lät det läka i några dagar, sen slog jag i den igen. När ömmandet började gå över tänkte jag laga nageln. Men insåg då att den var helt av. Hade dragit loss lite hud, därför det ömmade. Tippen satt endast fast ytterst lite i kanterna. Så detta blev resultatet:

Nu får den växa lite innan jag bygger på med ny gelé.  Och ja, den franska kanten ser ful ut. Jag vill ha naturella naglar, så jag låter den franska delen växa bort. Filar ner den med tiden.. =)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>