HemShopping › Kärleken till Desigual växer!

Kärleken till Desigual växer!

Jag har länge varit fascinerad av Desiguals designer. Jag har dock inte köpt något därifrån tidigare. Här nere finns så mycket mer Desigual än hemma i Jönköping! De finns på shoppingcentren El Corte Inglés och har en egen liten butik här i Fuengirola. I oktober var jag i Malaga och kärade ner mig i två av deras klänningar. Den ena var tyvärr alldeles för tajt, och ingen stretch. Så den fick stanna i butiken, och den andra följde med mig hem!

Igår var jag på shoppingcentret Miramar här i Fuengirola. Och jag tror minsann att de har en helt nyöppnad butik där! Inte sett den innan i alla fall, och kan inte tänka mig att något så härligt som detta skulle kunna ha passerat obemärkt förbi mina vakande ögon! Anledningen till gårdagens besök var att sambon ville köpa ett par till Pepe Jeans. Han hittade ett par, och vi gick vidare. Var ju bara tvungen att kolla in hos Desigual! Stooor och ljus butik! Välorganiserat, trevlig personal. Stod bara och gapade över alla fantastiska klänningar! Hade det varit en tecknad film hade jag haft hjärtan istället för ögon. *dreggel* Prövade några stycken. Alla satt som en smäck! Och ruggigt bra priser! Och vilket material! Gaah! Jag skulle kunna köpa allihop! Men det fick bli endast en denna gång; den blå!
desigual_dresses

Den blå fick följa med hem! 610 kr. Vill ha de andra också! Och några jag aldrig prövade! ;)

desigual_first

Klänningarna jag prövade i oktober. Den högra följde med hem! Ca 900 kr.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>