HemHårvård & styling › Kicks Hairspray Soft Hold

Kicks Hairspray Soft Hold

kicks_spray

Då mitt nuvarande hårspray var helt totalt slut så var jag på jakt efter en ny. Jag var i ganska akut behov, och ville därför inte beställa från nätet. Så jag gick in på Kicks, för att dessutom få lite hjälp med vilket märke som passade mina behov. Jag vill absolut inte ha de billigaste, typ Proffs, då jag upplever att dessa blir alldeles för stela. Jag vill fortfarande ha liv och rörelse i mitt hår, men att frisyren ska hålla. Jag använder oftast bara hårspray vid två tillfällen: för att få hållbara lockar med liv och rörelse eller att få envisa korta hårstrån på plats när jag har uppsatt hår.

Självklart rekommenderade Kicks-personalen deras egna produkt. Jag är rätt besviken på deras nagellack, vilket är det enda ur deras egna märke som jag testat. Men visst, jag ger deras hårspray en chans. De har två olika; Soft Hold och Superhold. Då jag vill undvika att håret blir för stelt rekommenderades jag att ta Soft Hold, vilket jag då också till slut valde. Och vilken besvikelse!

Såhär skriver Kicks själva om produkten:
“Hairspray Soft Hold är ett flexibelt och mjukt givande hårspray som ger formbar, osynlig stadga med lång hållbarhet. Perfekt att använda för att jobba fram och forma din frisyr. Innehåller UV-, värmeskyddande och färgbevarande, solrosextrakt och havtornsextrakt som stärker ditt hår och ger glans. Använd för att forma din frisyr eller för att få mjuk osynlig fixering/stadga till din färdiga look. Upprepa sprayningen för mer effekt.”

Kicks Hairspray Soft Hold är totalt värdelöst! Händer ju ingenting! Jag testade denna på både mig själv och en vän när jag lockade både hennes och mitt eget hår, både för att stärka varje parti och som slutfinish. Hon har dessutom självlockigt hår. Vi var båda ganska platta i huvudet efter några timmar.. Även när jag satte upp håret i en hästsvans så var denna utan effekt. Sprayar då direkt mot huvudet för att få småhår att ligga platt mot huvudet. Men det höll knappt ens 10 minuter (!!) innan det spretade massa småhår på hela huvudet.

Betyg: 1/5.
Pris: 79 kr för 250 ml hos Kicks.
Köpa igen: Nej, blev sjukt besviken! Den åker i soptunnan!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>