HemSwatches › Lancôme Color Fever #118

Lancôme Color Fever #118

Nu när jag lyckats få tag på lite rosa läppstift så var jag på jakt efter ett rött. Jag har ju som jag nämnt tidigare svårt med rosa, då det sällan syns någon färg på mina läppar. Men rött har jag då inga problem med! Detta läppstift från Lancôme är mörkrött med en hel del glitter. Jag gillar egentligen inte när det skimrar eller glittrar, då jag tycker det ser så fejk ut. Men detta är relativt matt, så det blir lite lugnare och naturligare trots glittret. Konsistensen är mer åt det torra hållet. Jag föredrar mjukare läppstift, men detta är ändå ett bra tillskott i min samling!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>