HemBilder › Långledig och vackert väder

Långledig och vackert väder

Ja, påskhelgen här i Jönköping var ju helt fantastisk! Jag var ledig torsdag och fredag. Jobbade lördag (påskafton) och sen ledig fyra dagar till. Lyx! Det lär ju inte hända igen. Snart kommer jag gå på mitt sommarkontrakt. Kommer jobba heltid ända tills vi flyttar i höst.

Har passat på att njuta för fullt under min långledighet. Jag och Erika invigde årets första vattenpipa på balkongen med ett glas vin eller två. Jag råkade ta vår gamla vattenpipa istället för vår nya fina från Kreta (oops). Men det var bra, för den tänkte jag ändå ge till Erika, så nu vet vi att den funkar =) Donna hittade snabbt sin plats i “sin” stol så fort jag plockade fram dynorna. Duchess jagar humlor som bor jämte vår balkong, till mattes förskräckelse. Det blev lite grillning på påskafton. Jag och Erika avslutade min ledighet igår med att köpa en flaska vin på Systemet, gå förbi Subway och tigga två muggar och gick mot Munksjön och satte oss vid den stora nybyggda bryggan. Fantastiskt gott!

2014-04-20 16.00.41 2014-04-20 16.30.47 2014-04-22 17.19.52

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>