HemDjuren › Långpromenad i skogen

Långpromenad i skogen

Jag fattar inte att jag inte gör detta oftare. Vi har ett jättemysigt skogsparti precis utanför oss. Bra stigar, inget folk. Supermysigt att promenera där. Jag var ruggigt trött när jag vaknade idag. Var som en zombie. Drack mitt kaffe. Donna var superivrig och hade försökt få upp mig ur sängen ett tag. Det är sällan hon är så ivrig att gå ut. Så jag visste att hon bara skulle dra omkring mig. Och eftersom det är så ruggigt fint väder idag så tänkte jag: “Varför inte ta en promenad i skogen?”. Det är så befriande. Donna kan springa runt lös och nosa runt. Man bara går och går och vet inte riktigt vart man hamnar. Stigen delar sig. Höger eller vänster? Tja, vi testar väl detta hållet.. Skogen är som sagt inte så stor, så man går inte vilse i alla fall ;) Så vi gick omkring en bra stund. Donna verkade nöjd efter promenaden. Hon har somnat gott i sängen.

2014-04-26 13.12.12 2014-04-26 13.17.55 2014-04-26 13.18.11 2014-04-26 13.20.49 skog

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>