HemHårvård & styling › Långvariga lockar med KMS California

Långvariga lockar med KMS California

Hej mina kära läsare! Nu är jag äntligen tillbaka! Det har vart full rulle med flytten! Men nu har väl allt börjat återgå till det normala, och vi stormtrivs i nya lägenheten!  Idag tänkte jag tipsa om en produkt som verkligen håller lockarna vid liv! Och senare i veckan kommer det upp lite naglar!

I lördags hade vi inflyttningsfest, och då ville jag vara extra fin med lockigt hår! Till min hjälp hade jag min Babyliss Easy Curl och värmeskyddet KMS California FreeShape Hot Flex Spray. Jag lockar ett parti i taget och sprayar då först varje parti med värmeskyddet. När hela håret är lockat låter jag det svalna lite innan jag försiktigt separerar lockarna med en svinhårsborste och avslutar med lite hårspray.

Nu har jag haft mina lockar i tre dagar, och de ser fortfarande superfina ut! Och då har jag ett väldigt tråkigt hår som gärna lägger sig platt efter bara några timmar.. Och i lördags borstade jag håret med en svinhårsborste, igår med en vanlig borste och idag med en kam. Och under dagen har jag dragit fingrarna genom håret lite då och då för att separera lockarna. Och det är fortfarande lockigt! Produkten är extra fuktresistent, och gör din frisyr hållbar oavsett väder och vind! Din frisyr håller till nästa tvätt!

Lockigt hår i tre dagar tack vare KMS California FreeShape Hot Flex Spray!

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Jag använder den i torrt hår, och det funkar jättebra! =)

  2. Jättebra tips!
    Men på flaskan står de att man ska spraya i handdukstorrt/fuktigt hår och sen föna, gör du så? eller sprayar du i torrt hår med din KMS California FreeShape Hot Flex Spray?

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>