HemShopping › Leverans från eBay – Nya mobilväskan

Leverans från eBay – Nya mobilväskan

Jag har länge använt mobilplånböcker. Bland annat när man ska ut på krogen. I övrigt har jag haft ett vanligt skal på nallen. Men nu det senaste har jag enbart använt min mobilplånbok som har en magnet på skalet, så man enkelt kan plocka bort mobilen från själva plånboken. Min handväska har blivit liggande.

För två månader sen beslutade jag att köpa en mobilväska istället. Det är som en liten handväska som rymmer både mobil, kreditkort, mynt, sedlar, nycklar. Ja, lite allt möjligt. Jag har irriterat mig på att jag inte får plats med nycklar och läppstift/läppbalsam i min mobilplånbok. Dock blev jag lite besviken då min mobilväska som jag köpt via eBay aldrig dök upp. Som tur är är säljarna på eBay alltid mycket tillmötesgående, och jag fick pengarna tillbaka. Igår köpte jag en ny från en annan säljare. Och vad tror ni dök upp i brevlådan idag?? Väskan som jag köpte för två månader sen! Vilken otur.. Aja, när näste dyker upp får jag väl sälja den vidare.

Jag är i alla fall mycket nöjd med min nya mobilväska! Den är perfekt! Jag får plats med allt jag behöver. Den är som en vanlig plånbok, men lite större. Den har till och med en öppning i ena sidan så man kan plugga in hörlurarna eller laddaren i mobilen. Smart, eller hur?? Tyvärr glömde jag ta kort på det lilla hålet, men här ser ni hur den ser ut i alla fall!

wallet2 wallet3 wallet4 wallet5


3 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Det kan ju ta lite tid ibland beror ju på vart från världen man köper det man vill ha. :) men fin var den iallafall!

  2. Ååh vad smart, och snygg var den! En sån skulle jag också vilja ha :)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>