HemShopping › Lite spansk shopping

Lite spansk shopping

Det har inte blivit så mycket shoppande här nere än så länge. Men så kan det ju bli hemma i Sverige också. När jag kollar runt i butiker här så hittar jag inget jag gillar. Har provat lite stickade tröjor, men de är oftast för korta i antingen midjan eller ärmarna. Men lite småskit har jag köpt i alla fall! En väska, då jag slängde/lämnade alla mina väskor hemma. Tofflor (som nästan är ett måste då golven här är ganska kalla). Nya scarfs, då även dessa råkade bli lämnade hemma i Sverige. Även ett par skitsnygga skor har jag köpt!

blue_scarf_Collage svart_scarf_Collage shopping_Collage

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>