HemHårvård & styling › L’Oréal Paris Elvital Arginine Resist X3

L’Oréal Paris Elvital Arginine Resist X3

loreal_x3

Jag älskar mitt schampo och balsam från Tigi, men nu var det dags att byta. Jag kände inte längre att Tigi gav den effekten på mitt hår som det brukar. Jag ville nu ha ett riktigt bra schampo och balsam. Jag blev sjukt sugen på Kérastase Bain Satin 1. Men det är ju så attans dyrt! Googlade lite, och hittade en tjej som rekommenderade denna serien istället. Kérastase ägs av L’Oréal, och Arginine Resist X3 innehåller i princip samma ingredienser i nästan identisk ordning. Så jag valde att testa den billiga varianten!

L’Oréal Paris Elvital Arginine Resist X3 stärker skört hår. Det ska även göra att du tappar upp till tre gånger mindre hår. Jag är mycket nöjd med denna serie! Den har blivit en av mina favoriter bland budgetmärkena. Håret blir suuupermjukt! Jag kan inte sluta dra fingrarna genom håret! Dock hjälper den inte riktigt mot eventuellt frizz. Jag upplever också att jag faktiskt tappar mycket mindre hår! Dock tror jag att det är viktigt att använda både schampo, balsam och inpackning. Det har en svagt blommig doft. Mycket fräscht! Enda nackdelen är att jag upplever att min hår blir snabbare fett nu än i början. När jag började med serien höll sig håret fräscht i 2-3 dagar, utan problem! Nu börjar det bli fett redan andra dagen, och tredje dagen är det riktigt fett. Inget jag uppskattar, då jag inte vill tvätta håret för ofta. Men det är enda nackdelen! Ska nog testa mig vidare bland L’Oréal Paris Elvital-serie!

Betyg: 4,5/5.
Pris: Ca 39-75 kr hos bl.a. Kicks, ICA, Eleven m.fl.
Köpa igen: Absolut! Ska dock testa de andra serierna!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>