HemHårvård & styling › Macadamia Natural Oil Shampoo och balsam

Macadamia Natural Oil Shampoo och balsam

macadamia_schampo_balsam

Nu är i princip mina flaskor från Macadamia slut. Äntligen! Nej, jag är verkligen inte nöjd med dessa. Macadamia har blivit hyllad av otroligt många människor. Även de mest skeptiska har fattat ett otroligt tycke för denna serie. Så ja, jag hade väldigt höga förhoppningar. Och det gick åt helskotta.

Lyko skriver:
“Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo är ett fuktgivande schampo som passar alla hårtyper och är perfekt för torrt, skadat hår. Det rengör på ett ytterst skonsamt sätt ditt hår samtidigt som det tillför fukt och skyddar.

Macadamia Natural Oil Moisturizing Rinse är ett balsam som är skonsamt nog att användas varje dag och som ger näring, reder ut, återfuktar och skyddar ditt hår. Ditt hår blir mjukt och lätt att jobba med. Perfekt för alla hårtyper.

Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv “närings-boost”.”

De är fria från sulfater och parabener, och det är ju väldigt bra. Men de lovat ett mjuk och glansigt hår utan oljiga rester. Där håller jag inte med. Mitt hår känns fettigt i hårbotten och livlöst och torrt i längderna. Även om håret är nytvättat kan jag inte dra fingrarna genom håret utan att fastna i den fettiga sträva hårbottnen. Jag hade hoppats att det skulle bli bättre ju längre tid jag använde det, men jag upplevde det mer som tvärtom. Ju mer jag använde det, ju sämre blev håret. Endast om jag tillsammans med detta shampoo och balsam även använder mitt silvershampoo från Schwarzkopf Bonacure och dessutom fönar håret direkt efter dusch så får jag känslan av ett rent glansigt hår.

Det enda positiva jag har att säga är att shampoot doftar otroligt gott! I övrigt känns shampoot rätt tjockt och kletigt och lägger sig som en fet hinna på överhåret. Det är svårt att jobba in produkten i håret. Jag tror att denna serie mer passar de med torrt hår. För mig gick det inte alls. Men det har som sagt hyllats av massorna, så för er andra kanske det funkar bättre. Jag är otroligt glad att mina produkter från Redken kom idag, så det blir till att gå över till nästa testprodukt!

Betyg: 2/5.
Pris: Kit med shampoo och balsam, 279 kr (ord. pris 430 kr) hos Lyko
Köpa igen: Verkligen inte. Detta funkade inte alls för mitt hår, snarare tvärtom.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>