HemBilder › Massa jobb. Längtar till helg!

Massa jobb. Längtar till helg!

Har en riktigt intensiv jobbvecka.. Jobbar hela åtta dagar i streck… Det är mycket på jobbet just nu. Vi jobbar alla ganska långa veckor… Jag har idag jobbat sju dagar i streck. Bara en dag kvar, sen tar jag helg! Jag har varit makalöst trött den senaste veckan. Jag har faktiskt fått en ny rutin. Varje kväll när jag kommer hem tar jag ut Donna på kvällspromenad, jag gör kvällsmat. Byter om till nattlinne och drar med täcket till soffan. Sätter igång en rulle och somnar i soffan runt 21-tiden. Om jag är trött? Ja. Är ju nattmänniska, så lägger mig vanligtvis runt ett på natten…

Igår var en spännande kväll. Kom hem och trodde ett fönster var öppet. Jag kunde höra trafiken ute, och det var rätt kallt i lägenheten. Tänkte att Henke har väl vädrat lite. Går in i vardagsrummet och upptäcker att balkongdörren står helt vidöppen! Henke har alltså åkt till jobbet 14.30 och balkongdörren har varit öppen tills jag kom hem 18.30. Inga djur hade rymt dock! =) Sen efter jag gått kvällspromenaden med Donna så krockade jag med grannhundarna i trappuppgången. Vi bor högst upp och lägenheten jämte oss har två vinthundar. Jättesöta, men de skäller fasligt mycket. Donna har länge varit nyfiken på dom, men aldrig träffat dom. Nu hade alltså paret antagligen just kommit hem. Husse mötte vi i trappuppgången. Donna ville absolut hälsa på honom. Och i nästa stund kommer dessa två vinthundar farande utan koppel uppifrån och flög på oss. Jag blev chockad, men mötet gick bra. De ville ju bara hälsa på granntjejen! =) De stod och nosade på varandra en stund, sen ville Donna följa med dom in till deras lägenhet. Hon blev ledsen när vi gick in till oss och stängde dörren. Hon rynkade sin söta panna, ställde sig demonstrativt vid ytterdörren och tittade bedjande på mig. Hon ville ju leka med vinthundarna! Sötnos <3

Nej, nu är det dags att återgå till min rutin. Hunden är rastad, kattlådan rengjord. Nu är det dags för kvällsmat till moi och däcka i soffan. Jag längtar till imorgon kväll; då denna långa arbetsvecka är slut och jag har en dejt med Herr Rekorderlig som har försökt förföra mig hela veckan. Varje gång jag öppnar kylskåpet står han där så kall och stilig och bara väntar på att jag ska öppna honom. Hehe, jaaa, jag är trött och har haft en lång vecka! ;)

20140313_194613

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>