HemDjuren › Massa ledigt och massa mys

Massa ledigt och massa mys

Jag har faktiskt varit ledig väldigt mycket nu under jul och nyår. Har inte riktigt tänkt på det, men det har varit väldigt skönt. Jag har varit väldigt trött det senaste. Vet inte riktigt varför. Men de senaste veckorna har jag spenderat mycket tid med myskläderna i soffan med täcket och tittat på film. Den som sällan lämnar min sida är Donna. Hon väntar tills jag bäddat ner mig, sen hoppar hon upp och lägger sig tätt intill. Jämt. Både i soffan och i sängen. Det är jättemysigt en stund, sen blir det väldigt varmt och svårt att röra sig. Men hon är så mysig, så det är klart hon får ligga och mysa nära matte hur länge hon vill. Jag är verkligen trött och har noll inspiration, så jag slänger in några oredigerade bilder på min lilla tant.

donna6donna7donna8donna1 donna2 donna3 donna4 donna5

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>