HemHårvård & styling › Matrix Biolage HydraSource Shampoo & Balsam

Matrix Biolage HydraSource Shampoo & Balsam

Dessa produkter är baserade på aloe vera istället för silikoner. Produkterna luktar ganska starkt och har en mer steril doft. Konsistensen är som en transparant gel. Hyffsat dryg. Shampoot löddrar helt okey, men gör håret ganska strävt och svårt att reda ut. Balsamet är väldigt trögflytande, och jag måste skaka flaskan hårt för att kunna få ut produkten. Balsamet reder ut hyfsat, men inte riktigt så bra som jag hade önskat. Kompletterar jag med Maria Nilas inpackning däremot, så reder den ut håret jättebra. Efter dusch, med enbart Matrix produkter, upplever jag att håret inte blir riktigt så lent som jag önskar. Sambon upplevde dock att hans hår blev väldigt rent och lent. Han har ganska tjockt, grovt och lite självlockigt hår.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (3 av 5)
Pris: Shampoo (250 ml) & balsam (200 ml) 279 kr, hos bl.a. Lyko
Köpa igen: Nej, jag testar vidare.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>