HemShopping › Maxiklänningar från Nelly

Maxiklänningar från Nelly

Jag har blivit smått beroende av maxiklänningar! När det först blev trendigt med maxiklänningar var jag inte ett dugg imponerad. Men nu har jag helt ändrat åsikt! Köpte den första för två år sen. Mina övriga tre har jag köpt i år. I looove them! Jag skulle kunna fylla hela min garderob med maxiklänningar! Nu när jag slösurfade på nätet hittade jag dessa finingar hos Nelly! Vill ha allihop!IMG_1501.JPG

De flesta runt 300-600 kr. Några över tusenlappen.

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. klänningarna var supersnygga, men frågan är om inte Donna tog hem spelet. VILKEN VACKER BILD PÅ HENNE.
    I Sverige tror vi att vi bor där gud glömde. Vilken förfärlig “sommsr”. Vi smälter ju inte , men vi hade nog inte klarat av denna höga värmen som ni har !!!!Var rädd om varandra.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>