HemBilder › Mina mål 2014

Mina mål 2014

Jag uppnådde faktiskt ganska många av mina mål 2012. Tyvärr gjorde jag ingen lista 2013, så jag nöjer mig med att gå igenom målen jag hade 2012. Men först tänkte jag sätta upp mina mål för 2014. Jag känner inte att jag har så många saker att sätta upp på min lista. Det som lockar mest är saker som har med kreativitet att göra. Foto, smink, pyssla ihop lösningar.

mål2014

– Jag vill skaffa mig en kompakt systemkamera och lära mig att bli bättre på att fota djuren och porträttbilder.
– Jag vill även skaffa mig ett ljustält för att kunna ta bättre bilder.
– Att på riktigt börja träna med Erika. (Våra träningspass brukar ersättas av en fika..)
– Jag skulle även vilja börja pyssla lite lätt med soak off-gele som manikyrist på hobbynivå.
– Min viktigaste punkt: För ca 4 år sen började ett av mina hål i öronen att vara. Jag läker för snabbt, så det blev en bula som vuxit sig större sen dess. Jag har varit rädd att uppsöka läkare då min vårdcentral hanterade detta mycket dålig och vägrade hjälpa mig. I år har jag som mål att äntligen ta itu med bulan och få den bortopererad, så jag äntligen kan ha håret uppsatt igen utan att må psykiskt dåligt.

Här är en länk till Mina mål 2012. Jag har faktiskt klara fler av dessa mål, fast under två år dock. Jag har fått igång min blogg (även om jag då syftade på beautybloggen, som numera blivit min enda kompletta blogg). Jag har som jag nämnde nyligen äntligen beställt nagellack från USA (som jag tjatat om i flera år..). Jag fick ett porträttobjektiv av sambon. Det där med löshår och webcam har jag lagt ner. Vill ha en kompakt systemkamera istället med videofunktion, även om jag inte tror att jag kommer använda den särskilt mycket.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>