HemBilder › Nu flyr jag landet!

Nu flyr jag landet!

Tidigt imorgon bitti går mitt flyg! Vi har flyttat ut ur lägenheten. Våra vänner som ska bo där har flyttat in. Vi bor tillfälligt i Henkes föräldrars lägenhet. Jag tar med katten och flyger till Malaga imorgon bitti. Henke bilar ner med Donna på onsdag. Det känns lite nervöst att flyga själv. Speciellt med katten. Hoppas hon håller sig tyst och lugn. Jag sitter just nu med en sovandes Donna i knät och tittar på The Bourne Supremacy. Henke ska skjutsa mig till Landvetter sen. Vi åker runt kl 4 inatt. Är inte ett dugg trött, så får se om jag somnar eller satsar på att hålla mig vaken. Har så svårt att sova på flyg, så håller jag mig vaken nu så kanske jag kan däcka på flyget! Jag och Duchess kommer vara i Spanien i nästan en vecka innan Henke och Donna kommer. Då ska vi passa på att mysa massor!
image
image

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Önskar Er all lycka till! Kommer följa dig på IG och bloggen såklart :)
    Många kramar

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>