HemBloggdesign › Ny enkel bloggdesign

Ny enkel bloggdesign

Jag gillade verkligen designen jag hade. Alltid samma mall jag återkommer till. Men jag kände att jag ville ha en bredare blogg så bilderna blir större, och det blir lite större luftigare text. Tänkte först använda mig av en helt ny mall, och kollade på utbudet. Blev inspirerad av en design, men valde att modifiera min nuvarande mall. Finns fortfarande lite att göra, men jag är mycket nöjd! Bilderna kommer vara av lite olika bredd ett tag, då jag redan förberedd inlägg med de gamla måtten. Men det kommer bli så bra! Jag jobbar i WordPress. Mallen jag blev inspirerad av heter CollerAnge, och mallen jag använder heter Chocolate-lite.bloggdesign_spring2015

Före – Favoritdesignen med vårtema

Efter – Nya stilrena designen med mer bredd

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>