HemBilder › Ny frisyr. Ny människa

Ny frisyr. Ny människa

Visst är det konstigt hur annorlunda man kan känna sig med en ny frisyr? Jag var riktigt trött på mitt hår nu. Dels slits det så otroligt nu när det är blekt. Även om frisören klipper bort allt slitet så är det lika slitet några månader senare. Sist jag var hos frisören, för tre månader sen, så tröttnade jag på det blonda och färgade det rött. Trivdes jättebra. Dock funderar jag på om frisören bara la i en toning istället för att färga det, för nu ser man inte ett spår av det röda… Det är blont igen. Lillsyrran hade testat en ny frisör och var supernöjd. Skitsnygg i håret blev hon! Så idag gick jag också dit. Vi gick båda till deras elev som tog studenten förra året. Superduktig!

Jag var från början helt inställd på att göra håret lite mörkare. Lite rödbrunt. Och jag ville klippa av en hel del och göra en längre page. Sagt och gjort! Hon klippte mitt hår kortare. Och då helt plötsligt ville jag inte vara rödhårig längre. Ville ha det mer naturligt. Kändes mer logiskt med den frisyren. Jag har aldrig förut velat så mycket fram och tillbaka om vilken hårfärg jag ska ha! Men den korta frisyren vände på allt. Efter mycket om och men valde jag att gå på frisörens förslag. Suuupernöjd är jag! Går och speglar mig hela tiden! Håret känns sjukt friskt och fräscht nu när allt slitet, och lite till, är borta! Me so happy!

haircut

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>