HemShopping › Ny maxiklänning från Springfield

Ny maxiklänning från Springfield

Igår hade jag en mysig dag på stan med min svärmor. Det börjar bli hett nu (ca 25-27 grader) och jag var på jakt efter tunna sommarklänningar och toppar som är svala att ha på sig i hettan. Vi gick runt på strandpromenaden och kikade runt. Köpte en fin maxiklänning med lite leo-mönster för under hundralappen. Vi gick in på Springfield där jag blev helt kär i en maxiklänning. Köpte den och ett linne. Vi satte oss på ett av alla hundra fik på strandpromenaden och tog något att dricka och tjötade massa. Avslutade vår dag på El Rancho där vi tog en kaffe.

Ibland när jag vandrar runt i staden ensam inser jag hur lyckligt lottad jag är. Jag ser mig omkring på omgivningen och människorna. Lyssnar till alla ljud, blundar och doftar på de blommande träden och börjar le lite fånigt för mig själv. Jag trivs verkligen jättebra här. Jag vet många svenskar (gärna äldre) som flyttar ner hit och inte gör annat än att klaga på den spanska mentaliteten, det spanska systemet, den spanska politiken, den spanska trafiken, den spanska ekonomin, de spanska husen m.m. Sådant förstår jag mig inte på. Man lämnar Sverige och tar för givet att alla andra länder ska fungera precis som Sverige gör. Gör det inte det, så måste man genast se till att ändringar sker som passar svenskarna. Så känner inte jag. Vi lämnade Sverige för att vi inte känner oss hemma i den svenska mentaliteten. Vi trivs som fisken i vattnet med spanjorerna. Självklart kan vissa saker vara ganska krångliga (som allt pappersarbete bakom öppnande av bankkonton m.m.) Men det är sådant man får ta. Mitt enda problem just nu är att jag inte förstår vad spanjorerna säger! ;) För de älskar att prata! Hehe. Men man snappar upp mer och mer, och jag förstår absolut mer nu än när vi just kom ner.

Maxiklänning från Springfield – 35 euro (ca 325 kr)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>