HemShopping › Ny mobil – Samsung Galaxy S8

Ny mobil – Samsung Galaxy S8

Då har det gått två år sen man skaffade ny mobil och abonnemang. Och som de flesta andra så ville jag skaffa ny mobil och förnya mitt abonnemang när bindningstiden gått ut. Precis som de senaste två gångerna jag bytt mobil har jag haft ångest över vilken mobil jag ska välja. Har alltid haft Android, men då allt annat i hemmet är Apple (min iPad, sambons iPhone och Mac) så tänkte jag att det är smidigare om jag också kör på iPhone.

Jag insåg dock att fördelarna med Android var överlägset, enligt mig i alla fall. Jag har inget emot iPhone och Apple, men Android är min grej.

Har haft Halebop nu, men säljaren på Telia gjorde ett mycket bra jobb med att sälja in deras abonnemang. Med rabatter så betalar jag nu lika mycket som jag skulle gjort med Halebop, men får mer surf. Så jag är nöjd!

Självklart har jag även köpt lite nya skal till mobilen från eBay. Köpte tre stycken för ca 40 kr. Det tar ju dock lite tid att få hit dom. Som tur var funkar nu  sleeve som jag köpte till förra mobilen.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>