HemBloggdesign › Ny mobilanpassad design

Ny mobilanpassad design

Jag var lite trött på gamla designen som jag haft rätt länge nu. Jag ville dessutom gärna anpassa bloggen för alla mobilanvändare. Ville också ha ett lite renare utseende. Är dock inte riktigt färdig än. Lite detaljer kvar. Men det får bli en annan gång. Insåg när jag kollade tidigare designer att headern varit densamma hela tiden. Kanske dags att uppdatera den också? ;) Missade visst att uppdatera bloggen sist jag bytte design. Då gick jag från mörk vinterdesign till ljusare vårdesign. Och det är vårdesignen jag bytt ut nu.

Nu ska jag njuta av en hel veckas ledigheter! Såg på mitt schema att jag inte är schemalagd förrän nästa onsdag. Najs! Så typiskt bara att man dragit på sig en himla förkylning precis nu… Slog till igår, och då var jag inte kaxig… Satt och huttrade i soffan hela kvällen efter jobbet. Har känt mig lite bättre idag, men det dunkar i öron och huvud. Hals och näsa brinner och gör ont. Hoppas verkligen att jag blir frisk till helgen, då är det 30-årsfest! Hela fem personer som numera är halvvägs till 60! Imorgon ska jag en sväng till päronen och försöka fixa deras symaskin som tydligen inte vill samarbeta. Sen blir det en tripp till Djursjukhuset för att vaccinera Duchess och fixa hennes pass inför Spanien!

design1Förra designen

design2Nuvarande mobilanpassade designen

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>