HemNytt i samlingen › Nya ögonskuggor från TiKei

Nya ögonskuggor från TiKei

TiKei har precis kommit med åtta nya ögonskuggor! De har även gjort om formulan, för att skuggorna ska fästa ännu bättre. Jag har förvisso aldrig haft problem med detta, då jag tycker de sitter riktigt bra! Jag använder alltid en primer från Lumene till TiKei’s skuggor. Funkar jättebra! I mitt paket tillsammans med proverna på de nya skuggorna fanns även tre fullsize av mina favoritskuggor Magnolia, Java och Stardust, foundatiion och finishingpuder.

Jag har kikat lite på de nya skuggorna, och de ser döläckra ut allihop! TiKei har gått igenom lite olika typer av burkar till sina prover. Den första varianten tyckte jag om. Den andra var iiinte bra, då den var svår att öppna och innehållet gärna yste överallt. De nya förpackningarna känns bra! Liknar den förra modellen, fast stadigare i handen och med större “handtag” så det blir lättare att öppna.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>