HemNytt i samlingen › Nyshoppat: Kicks Pressed Powder & Baked Blusher

Nyshoppat: Kicks Pressed Powder & Baked Blusher

Jag var inne på Kicks, i september tror jag det var, för att testa deras nya Kicks Colour ID. De har en liten apparat som mäter av huden på tre ställen. Den känner inte bara av vilken hudton du har, utan även vilken hudtyp. Man får en färgkod som man sen kan använda när man shoppar. Jättesmidigt när man loggar in på deras webshop. Man anger och sparar sin kod, och varje gång du loggar in och väljer en produkt så är just den färg som passar dig bäst förvald. Smidigt! Jag fick veta att jag faktiskt är mörkare i hyn än jag trodde. Min kod är K-L5C3.

Den produkt som skulle vara optimal för mig var bareMinerals Ready Foundation. Det är en mineralfoundation i fast form. Testade den snabbt i butik. Den hade superbra täckning och mattade ner t-zonen, som på mig lätt blir fet. Dock innehåller bareMinerals Bismuth Oxychloride, som är känt för att irritera hyn. Deras produkter kliar som attan på mig, så jag håller mig undan från bareMinerals… Men nu behövde jag i alla fall ett nytt puder, och deras egna hade fått bra recensioner, så den fick det bli! Enligt min kod skulle jag ha den mörkaste; Warm Beige. Deras nya blusher såg så himla fin ut, så den fick följa med hem!

Jag är otroligt nöjd med båda produkterna! Pudret ger en bra täckning och jämnar ut hudtonen. Jag känner inget behov av någon kompletterande produkt, som foundation. Den gör jobbet ändå. Hållbart och bra resultat. Rouget är jättefint och väldigt pigmenterat. Bara lite produkt behövs på borsten. Kommer räcka i en evighet!

kicks_puder_rouge1

Kicks Pressed Powder, Warm Beige 129 kr & Baked Blusher, Fashionista 149 kr

kicks_puder_rouge2 kicks_puder_rouge3

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>