HemFörvaring › Nyshoppat: Parfymflaska och sminkförvaring

Nyshoppat: Parfymflaska och sminkförvaring

Alltså, jag älskar verkligen eBay! Det kan bli riktigt farligt! Det är så lätt att klicka på massa saker, då det är så billigt.. Men jag försöker att inte vara så snabb med att klicka igenom ett köp. Jag försöker tänka efter om jag verkligen behöver det jag klickat fram. Jag köpte för ett tag sen ett kit med sminkborstar till min syster, som då kom i ett sjukt snyggt fodral. Mycket likt kitet från Sigma. Jag ääälskar fodralet, men borstar har jag massor. Så nu äntligen hittade jag fodral utan borstar! Banne mig, där var det svårt att inte klicka hem dom bums! Men jag kikade runt lite, och nu blev det två stycken! En blommig och en mintgrön! Samtidigt som jag letade fram dessa råkade jag hamna på tomma parfymflaskor i reseformat (det är såhär det går till att klicka hem massa saker man inte alls tänkt sig…). Dessa var så billiga, så det var egentligen inget snack om saken. Den i guld blev det! Jag använder just nu dessutom bodymist istället för parfym då min hy blivit mycket känsligare mot parfym. Och eftersom bodymists gärna försvinner mycket fortare, så är det perfekt med en liten flaska i väskan så man kan bättre på under dagen! Och om man reser så är det ju också smidigt, då de rymmer 10 ml.

Vill ni själva köpa dessa på eBay; klicka på länkarna nedan. För att se fler varianter, sök på: 
– 10ml portable empty perfume spray bottle
– leather cup holder case

Ett tips när ni handlar på eBay är att kolla säljarens omdöme. När jag handlar måste säljaren alltid ha minst 98% nöjda kunder. Men jag föredrar de som har 99% eller mer. Allra helst ska det vara en “Top Seller”, vilket innebär att säljaren ständigt får toppbetyg av sina kunder. Man bör tänka på att mycket skeppas från Kina, och kan därför ta 4-6 veckor att få hem. Vill man ha det snabbare brukar jag beställa från t.ex. England. Jag köper aldrig märkesprodukter, då risken kan vara stor att det är fejk. Jag vill helt enkelt inte ta risken.

ebay_collageParfymflaskor – ca 20 kr/st & sminkborstförvaring ca 50-60 kr/st.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>