HemDjuren › Nytt år. Nya möjligheter

Nytt år. Nya möjligheter

Ja, då var det slut på 2013. Dags att påbörja 2014. Vår nyårsafton var stillsam. Jag och Henke tillbringade kvällen på hemmaplan. Jag har haft förhoppningar att folk inte skulle smälla så mycket här som inne i stan. Och det har faktiskt varit lugnt. Jag har i princip inte hört några smällar förrän framåt eftermiddagen på nyårsafton, till vår och Donnas glädje. Men även om folk inte har smällt i två veckor innan nyår, så visste vi att under dagen på nyårsafton kunde vi inte lita på att det skulle vara tyst. Så Donna fick sig en långpromenad på förmiddagen. På eftermiddagen hade de börjat smälla, så det blev bara ett kiss då, sen vände hon hem. Trots mycket smällande framåt kvällen har Donna varit lugnare än tidigare nyår. Gissar att det beror på att hon inte skrämts halvt till döds under två veckor innan nyår. Hon spenderade mycket av kvällen gömd i förrådet. Jag känner mig hund och anade att det var där hon tänkt gömma sig, så jag la dit hennes korg. Halva kvällen spenderade hon där, och andra halvan med oss i soffan. Hon skakade inte ens. Mycket imponerande.

Det absolut roligaste under nyår var när Henke skulle rasta henne framåt natten. Smällandet hade upphört, men Donna var fortfarande skeptisk på att gå ut. Så direkt ute satte hon sig och “kissade”. Det var i alla fall vad hon försökte lura i Henke. Hon fejkkissade! Men detta gick inte husse på, så hon var snällt tvungen att kissa på riktigt innan hon fick gå hem igen =)

Vi spenderade kvällen framför tv:n. Tittade på film och serier. Henke gjorde plankstek, utan planka ;) Till efterrätt gjorde jag kladdkaka. Vid tolvslaget öppnade vi en flaska Asti Martini och tittade på fyrverkerierna och skålade in det nya året. Sen blev det lite mer serier innan läggdags. En mysig avslutning på 2013!

nyår nyår1

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>