HemBilder › Önskelistan 14/15

Önskelistan 14/15

Då var det dags för årets önskelista! Som vanligt kör jag en kombinerad lista för jul och födelsedag. Och som vanligt är listan mest en påminnelse till mig själv att unna mig saker under årets gång! Men det är inte så mycket saker jag önskar mig. Har suttit och funderat länge, men bara kommit på några få saker. Här är listan i alla fall!

IMG_0348.JPG

– Anastasia Beverly Hills, Dipbrow Pomade Medium Brown
– Gorilla Pod
– Kenko cirkulärt polariserande slim filter 40.5 mm (även macro)
– Nintendo Wii U
– Ljustält 50×50 cm och reflexskärm (vit+silver)
– Fodral till min Sony Nex 5T
– Hugo Boss Ma Vie
– 2 st TERTIAL arbetslampa från Ikea

Det som nog ligger högst på listan är Anastasia Dipbrow Pomade. Det är väl höstens snackis. De är ju kända för sina ögonbrynsprodukter. Jag har en ögonbrynspenna från Anastasia som jag äälskar! Kan inte vara utan den. Jag har ju väldigt tunna, glesa ljusa bryn, men är oftast mörkhårig. Jag föredrar fylliga ögonbryn med skarpa kanter. Denna ska dessutom sitta som berget. Jag vill haaa! Men än så länge har jag min penna, så jag får nöja mig med den ett tag..

I övrigt är kamerafodral, reflexskärm och ljustält högt på listan. Jag har inget vettigt skydd till kameran. Vill ha något nätt och smidigt som funkar i väskan. Ljustält har jag ju velat ha i många, många år. Men aldrig fått ändan ur att köpa.. Filter till kameran är också mycket önskvärt. Polariserande filter för att få bort reflexer, och macro för att kunna fota närbilder på produkter m.m.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>