HemDjuren › Operationen gick bra!

Operationen gick bra!

Det blev inte så stort ingrepp som vi först trodde det skulle bli. På Djursjukhuset sa de att hon hade knölar längs med alla tuttarna, och att vi skulle få ta bort allt. Då skulle först ena sidan opererad bort, och sen i höst skulle vi få ta bort andra sidan. Men när Henke tog med Donna till Smådjurskliniken (veterinären på Djursjukhuset hade semester, så de rekommenderade oss att vända oss till Smådjurskliniken) så hittade de bara de knölar vi själva känt. Så de tog allt på en gång, och passade på att rensa tänderna och ta bort några vårtor som börjat växa sig rätt stora.

Donna var lite groggy i torsdags kväll efter operationen. Igår behövde någon av oss vara hemma och se efter Donna, så jag tog ledigt från jobbet. Donna låg mest och sov, men var pigg i övrigt. Kändes ovanligt att hon inte släpade runt en på promenaderna, hon gick så lugnt och fint. Om ca 10 dagar ska stygnen bort. Och i augusti får vi veta om cancern var god- eller elakartad. Veterinären på Smådjurskliniken sa att det var 50% chans. Vi håller tummarna! Dom röntgade även Donna för att se så inte cancern spritt sig, och det hade det inte. När vi inte kan hålla koll på Donna så får hon gå med tratt. Synd bara att det inte hjälper när hon börjar klia med benet på såret..

operation1Donna återhämtar sig efter operationen

operation2Alltid skönt att chilla på balkongen

operation4Katten säljes billigt! Rejsade som en galning rakt över mig och spillde hela min kaffekopp!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>