HemNytt i samlingen › Paket från elf!

Paket från elf!

Ni får ursäkta för att det varit väldigt tyst i bloggen ett tag nu. Jag har varit bortrest och sen sjuk… Har varit dålig hela helgen, och det kommer och går lite. Just nu känner jag mig pigg i huvudet, men har väldigt ont i halsen. Men jag försöker blogga lite ändå!

Igår var jag och hämtade ut mitt paket från elf. Dom har ofta olika kampanjer, och nu har dom precis haft halva priset på ALLT. Kan ju lugnt säga att dom fick extremt många ordrar, så det tog ett litet tag innan man fick hem sitt paket. Stackarna slet väl som sjutton för att skicka ut alla beställningar. Detta fick jag hem i alla fall:

Allt ligger i separata förpackningar.

Massa nya penslar, två cream eyeliners, foundation, ögonbrynsmall, tåseparerare och nagelblock.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>