HemBloggdesign › Photoshop, bloggdesign och El Día de Andalucía!

Photoshop, bloggdesign och El Día de Andalucía!

Äntligen har sambon fixat Photoshop till mig på sin dator! Jag har känt mig helt handikappad utan mitt älskade Photoshop sen vi flyttade ner till Spanien. Men nu är det fixat! Me so happy! (Tänk er Gollum i Sagan om ringen; “My precious!”) Nu kan jag redigera bilder, ordna kollage, mina bloggdesigner och ha bättre överblick när jag jobbar. Gött! På min gamla blogg fick jag inspiration från Blogspot och deras bakgrunder. Fixade några såna designer till denna bloggen också, men har som sagt inte kunnat göra nya utan Photoshop. Nu när jag äntligen kunde lägga lite tid på designen ville jag göra den ljusare med lite mer vårtema. Jag jobbar i Adobe Photoshop Elements 9.0. Lite skillnad från version 7.0 som jag jobbade med tidigare. Så allt tar lite längre tid.. ;)

Vi har så sjukt underbart väder här nere nu! Lätt 20 grader varje dag! Har just suttit på balkongen och njutit med ett glas vin. Denna veckan firar man La Semana Blanca (vita veckan) i Andalusien. Då har barnen en vecka ledigt från skolan, detta för att kompensera för helgdagar som egentligen inträffar under sommaren, då man redan är ledig. Lustigt, eller hur? =) La Semana Blanca inträffar alltid i slutet av februari, ibland i början av mars. Den sammanfaller alltid med El Día de Andalucía (Andalusia-dagen) som är den 28e februari. Denna dagen representerar Andalusiens självständighet som röstades fram 1980. Eller också så är det ytterligare ett helgon dom firar. Man vet aldrig riktigt :) Så idag är det röd dag och allt har stängt. Ja, förutom lite barer och restauranger såklart. Så ikväll tänker vi dra till vår favoritbar El Rancho och ta en drink.

winterdesign2014

Före – Vinterdesignenbloggdesign_spring2015

Efter – Vårdesignen

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>