HemLäppar › Pixi Tinted Brilliance Balm – Craving Coral

Pixi Tinted Brilliance Balm – Craving Coral

pixi1

Pixi Tinted Brilliance Balm är ett återfuktande liptint.  Den ska ge fukt, glans och en lätt färg som lämnar läpparna svagt färgade. Den kommer i åtta färger. Jag är svag för korall och har därför prövat Craving Coral. Jag hatar den här produkten! Jag förstår inte att den fått så bra recensioner… Alla verkar älska den. Den luktar tandkräm (!?). Den lägger sig i varenda veck i läpparna. Även om jag peelar läpparna först så ser det fortfarande flammigt och allmänt hemskt ut! Den glider på som smör och mjukgör läpparna. Men vad gör det om det ser hemskt ut?? Vet inte om det syns på bilderna, men flammigheten är MYCKET tydlig i verkligheten…

pixi3 pixi4

Såhär skriver Eleven.se om produkten:
“Ett briljant läppbalm i form av en penna som erbjuder återfuktning, färg och glans! Med härliga ingredienser ger en en lätt plumpande look samtidigt som dina läppar får optimal vård – för kyssvänliga, vackra läppar! Du kan även använda denna fantastiska läppenna som en rouge. Genom att applicera som ett kryss på dina kindäpplen och sedan använda fingrarna för att släta ut det får du en härlig rodnad som ger dig en piggare, fräschare look!”

Äh, j*vla bortkastade pengar! Kan nog vara mitt sämsta köp, ever! Jag har verkligen försökt. Men nu åker skiten i soptunnan! Har dock inte testat att använda den som rouge. Det är inte ofta jag köper saker som jag blir så oerhört besviken på som denna produkt. Riktigt lack blev jag. Då detta är det enda jag prövat från Pixi så kan jag inte uttala mig om märket i sig, men detta färgade läppbalsam är ren skit!

pixi2

Betyg: 1/5.
Pris: 169 kr för 3 gram hos Eleven.
Köpa igen: Ha! Knappast! Ren skit!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>