HemBilder › Projekt renovera badrummet

Projekt renovera badrummet

Det finns ganska många småprojekt att ta itu med i stugan. De flesta väntar vi med till våren. Det projekt vi valt att göra på en gång var att renovera badrummet. Vår granne på 70 bast är gammal snickare och blev eld och lågor när han fick bli “projektledare” för vårt lilla projekt ;) Det var han som tyckte att vi skulle fixa det på en gång, och så blev det!

renovering_badrum

Nu är det ju så att alla företag har så sjukt mycket att göra innan rotavdraget sänks. Så vårt badrum har stått halvfärdigt i över en månad. Vi har väntat på att mattläggarna ska komma och fixa våtmatta och våttapet. Igår kunde dom äntligen komma. VVS:aren var här i måndags och lossade på toan, så vi spolade med en hink med vatten. Igår när mattläggaren kom och tog bort toan helt insåg vi att det möglat massa direkt under toan. Jippie… Så nu under helgen ska grannen och Henke fixa golvet. Sen kommer mattläggaren förhoppningsvis i början av nästa vecka och flytspacklar golvet. Så nu är vi helt utan toa! Hoppas detta blir klart snart.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>