HemAnsikte › Rituals Brightening Face Exfoliator

Rituals Brightening Face Exfoliator

rituals_peeling1

Det var ganska nyligen som jag upptäckte Rituals. Jag föll direkt. Jag har redan skrivit en recension om deras handtvål och handlotion (ääälskar). Det enda jag saknat i min rengöringsrutin för ansiktet är en bra peeling. Så när jag ändå var inne i Rituals butik köpte jag med mig deras peeling. Den doftar sååå gott! Den innehåller lotusblomma och moringaextrakt. Kornen är supersmå och skapar ett lätt riv, utan att slita på huden. Man blir silkesmjuk, uppfräschad och ren. Den är väldigt dryg. En liten klick räcker långt! En favorit i badrumshyllan!

rituals_peeling1 rituals_peeling2

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5 av 5).
Pris: 135 kr (75 ml) på Rituals och Kicks hemsida och utvalda butiker.
Köpa igen: Absolut! Vill testa mer ur deras sortiment!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>