HemKropp & Bad › Rituals Himalaya Wisdom Body Scrub

Rituals Himalaya Wisdom Body Scrub

rituals_wisdom2Denna skrubb tror jag att jag fick av misstag. När vi var inne i Rituals butik första gången fick vi hjälp av personalen att hitta det vi sökte. Man blir lätt lite överväldigad. Och som många andra spanjorer var även denne inte så bra på engelska. Men han gjorde sitt bästa och var jättetrevlig. Dock tror jag att när jag väl valt min skrubb, så visade han mig något, sa något, och det slutade med att jag fick med mig fel skrubb hem. Tyckte nämligen att den jag fick med hem luktade mycket skarpare än den jag valt ut. Och nu i efterhand vet jag att jag valde Himalaya Scrub med doft av ros och mandel, men fick med mig Himalaya Wisdom Scrub som doftar mint och basilika. Båda tillhör Ayurveda-serien.rituals_wisdom3

Skrubben i sig är mycket bra. Den river bra och gör huden ren. Doften är skarp och kryddig. Ingenting för den känsliga näsan. Jag själv tyckte den skarpa doften var mer irriterande för näsan än uppiggande. Men den gör sitt jobb. Är man trött och seg vaknar man till. Huden blir ren och återfuktad. Saltskrubben sjunker in i huden. Jag skrubbar tills kornen lösts upp och sköljer av med varmt vatten. Efteråt lägger det sig som en skyddande oljig hinna på huden. Ingen kladdig olja, utan en mjukgörande olja som försvinner in i huden. Allt som allt; mycket nöjd! Tror dock att det är en utgående produkt, då jag inte hittar den på Rituals eller Kicks webshop.

Betyg:  ♥ ♥ ♥ (4 av 5)
Pris: 195 kr (450 g) Utgående? Kan finnas på Rituals butiker.
Köpa igen: Inte just denna, på grund av den starka, stickande doften. Men älskar Rituals övriga skrubbar!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>