HemBilder › Sådan solig söndag!

Sådan solig söndag!

Så glad jag blev att solen kom tillbaka på min lediga dag! Jag har jobbat tisdag till lördag. Hela dagarna står jag i butiken och ser alla sommarklädda människor njuta av det underbara vädret. Igår däremot var det mulet hela dagen. Regn och åska till förbannelse. Så typiskt. Antog att det skulle vara molnigt idag också. Men icke! Strålande solsken! Så jag och Erika har tagit en heldag i solskenet. Lång fika på Bryggan. Lite snabb fönstershopping. Köpa yoghurt (med samma smak och konsistens som mjukglass) på nyöppnade omtalade Honeycomb. Lapa mer sol på Bryggan med vår egenkomponerade yoghurt. Riktigt soft!

honeycomb

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>