HemShopping › Säg hej till mina nya älsklingar!

Säg hej till mina nya älsklingar!

Jag har länge varit på jakt efter ett par nya vardagsklackar. Som jag nämnt tidigare har jag bestämt mig för att satsa på kvalité. Är det något som jag verkligen skulle kunna lägga lite mer pengar på så är det vardagsklackar. Jag köper ett par och använder dom varje dag tills de går sönder. Förutom mina senaste som jag köpte på Skopunkten. Klackarna började nämligen vika sig ganska fort, så dom blev otroligt ostadiga att gå i. Trots en hyffsat bred klack. Jag blev djupt besviken. Fördelen med Skopunkten är att jag upplever deras skor otroligt sköna och bekväma att gå i. Dom är som en dröm för fotsulorna från första gången man sätter i fötterna. Inget man behöver gå in i.

Men nu har jag varit på jakt efter ett par nya av bättre kvalité. Hittade några par på Nilson Shoes, men som med de flesta andra skor jag testat så var sulan väldigt hård. I lördags var jag en runda på stan med lillasyster, och sen bytte jag ut henne mot min vän Erika och vi kikade runt i lite butiker. Visade henne ett par skor i skyltfönstret hos Cederwalls som jag spanat in tidigare (de är med i Ecco’s tv-reklam). Av någon anledning går jag inte in dit, även om skorna såg grymt bra ut. Erika fick med mig in, jag provade dom och det var kärlek! Så otroligt sköna! En dämpande sula i både tå och häl gjorde dom till en dröm att gå i. Och att de dessutom har 3 års garanti på sina skor är ju sjukt bra! Så kvittot åker ner i burken bland andra viktiga kvitton!

IMG_2758

Skorna kostar 1 395 kr och tillhör serien Ecco Sculptured 75. Detta innebär att stöveln är skulpterad för att ge bästa passform och att klacken är 75 mm hög. De är designade för kvinnan som vill kunna gå i höga klackar med samma bekväma känsla som ett par promenadskor! Textilfodret i sulan är fuktabsorberande och ger en behaglig temperatur. Kraftigt skinn på utsidan gör dom lätta och sköna att ha på sig länge. Stötdämpande material i häl och tå tillsammans med metallfritt komfortstöd i sulan ger rätt fothållning och hög komfort.

IMG_2744

De är så sköna att jag inte ville ta av dom efter att jag fotat färdigt! Vill bo i dom!IMG_2747

IMG_2763

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>