HemSminkningar › Senaste från TiKei

Senaste från TiKei

Det här är den senaste sminkningen jag gjorde med ögonskuggor från TiKei. Jag drog på rejält med fyra skuggor. Tänkte att jag skulle testa, men jag tror att jag föredrar att blanda två max tre skuggor när det gäller TiKei. Jag lyckas inte riktigt få det snyggt annars. Här tabbade jag mig lite och fick bättra på, men resultatet blev rätt okey ändå. Den lila Voyage syns knappt. Men jag tror jag ska testa något liknande senare, bättra på tekniken.

Tips! Stardust är en superbra skugga att ha om man vill ha en ljus skugga i inre ögonvrån! Det gör jättemycket för makeupen, och man ser mycket piggare och fräschare ut. Ibland tar jag bara en liten dutt allra längst in i ögonvrån. Ibland får den ta upp mycket mer av sminkningen, som här. Stardust har en högre pigmentering än de övriga skuggorna, och den täcker direkt. Så vill du ha en ljus skugga som syns, köp Stardust från TiKei!

Jag har använt:

Ansikte
– MUS Loose Powder, Milk

Ögon
– Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
– TiKei, Stardust
– TiKei, Java
– TiKei, Voyage
– TiKei, Eternal
– MUS, Satin
– Elf Cream Eyeliner, Black
– IsaDora Eye Brow Pencil with Brush, Light Brown
– MaxFactor False Lash Effect Mascara

Läppar
– YSL Rouge Volupté, Caress Pink


Skuggornas placering:
Satin (från MUS) – Som highlighter på brynbenet.
Stardust – Inre ögonvrån och längs inre delen av nedre fransraden.
Java –  Yttre delen av ögonvrån och lite upp mot globlinjen.
Eternal – Globlinjen och lite i yttersta delen av ögonvrån och längs yttre delen av nedre fransraden.
Voyage  – Också längs globlinjen. Försiktigt placerad strax under Eternal.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>