HemNytt i samlingen › Shoppat på Eleven

Shoppat på Eleven

Äntligen har jag köpt ett set sminkborstar från bdellium tools! Jag blev även sjukt sugen på att testa ett tinted lip balm och valet föll på, för mig okända, märket Pixi. För att slippa frakten åkte även en palett från Idun med (som jag länge haft ögonen på.  Sjukt ha-begär!). Första intrycken: Sminkborstarna känns sjukt lena och bra. Läppbalsamet testade jag snabbt på handryggen och den känns skön mot huden och ger bra färg, men luktar tandkräm? Paletten från Idun tänkte jag testa i helgen! =) Det följde även med tre prover. BB Cream från IsaDora, cleanser från Akademikliniken och nån anti-aging handkräm (?) från phenorme.
image

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>