HemShopping › Shopping på Miramar

Shopping på Miramar

Miramar är ett shoppingcenter här i Fuengirola. Det är ganska stort. Två våningar. Många butiker. Jag har fortfarande inte lärt mig att hitta där och vilka butiker som finns där. Men igår åkte jag och Henke dit, mest för att leta efter ett par jeans åt honom. De har även massa restauranger och några fik. Vi satte oss för att ta en kopp kaffe på ett av fiken. Det var det godaste kaffet jag druckit! De har överlag väldigt gott kaffe här, men denna är bäst! Vi fick även ett mini-wienerbröd med chokladfyllning till. Sjukt gott! Jag älskar sötsaker! ;)

Något som känns konstigt är att se rea överallt veckan innan jul. Alla har rea. Upp till halva priset. Vi älskar Pepe Jeans, så vi gick till deras butik. Fick jättebra hjälp. Henke hittade ett par jeans med 30% rea. Jag gillade deras skynken till omklädningsrummen som var ihopsydda av jeansbitar! Mycket snyggt! På Massimo Dutti och Springfield hittade vi tröjor till Henke. När vi skulle åka hem gick vi förbi Pepe Jeans igen. Jag har slängt alla mina jeans utom två par, så jag ville också se om jag hittade ett par nya. Vilket jag också gjorde. Även dessa med 30% rea. Såå, Henke hade tre påsar med sig hem och jag en. Hur ofta händer det?? ;)

IMG_0447.JPG
IMG_0450.JPG
IMG_0457.JPG

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>