HemBilder › Sista AW:n med jobbet

Sista AW:n med jobbet

Igår var sista kvällen med gänget. Ville träffa alla på en after work innan jag åker. Det var faktiskt nääästan hela gänget som kunde komma. Jättekul! God mat, mycket skratt och några glas vin senare begav man sig nöjd hemmåt. Mina söta kollegor hade ju till och med köpt en liten avskedspresent till mig. Så gulliga dom är! Fick ett suuuperfint silverhalsband från danska Dyrberg/Kern. Min chef har örhängena i samma serie, och som jag suktat efter dessa! Örhängena var visst slut, men jag är superglad för halsbandet! Helt min stil!

Sitter just nu och fixar bilder på alla kläder jag ska sälja. Har lagt upp massa annonser på Facebook-loppisar och fått en del sålt. Kläderna har bara legat nerslängda i kartonger, men idag orkade jag äntligen fota allt. Så nu lägger jag in priser och sånt. Förutom annonser så måste här röjas. Gå ner med saker till förrådet och slänga skit på tippen. Ska fösröka få så mycket gjort som möjligt imorgon och på lördag. På lördag kväll blir det dessutom avskedsfest här hemma. Kommer kännas konstigt att det blir sista festen här hemma. Nåja, tillbaka till annonserna!

awGårdagens outfit. Jeans – JC, topp – Saint Tropez. Skärpet minns jag inte..

 

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>