HemDjuren › Sjukskriven och uttråkad

Sjukskriven och uttråkad

Jag har gått i två veckor med en början till förkylning som inte ville bryta ut. Fann detta mycket irriterande. Det tog mycket av min energi. Jag ville hellre bli ordentligt sjuk några dagar, så det hela kunde vara över! Efter två veckor fick jag i alla fall min “önskan” uppfyllt. Förkylningen bröt ut på allvar, och jag blev sängliggandes några dagar. Nu börjar jag äntligen må bättre, tyvärr mår ryggen sämre efter allt säng-/soffliggandes.. Så det ska bli skönt att komma tillbaks till jobbet! Få röra lite på sig.

Det är lite roligt hur våra djur beter sig när jag blir sjuk. Donna, som i vanliga fall alltid ligger hos mig i soffan och envisas med att sova tätt intill mig varje natt, flyr fältet när jag blir sjuk. Hon vill inte vara i närheten av mig. Ligger hon jämte mig i soffan och jag snorar lite så ger hon mig ett halvt äcklat ögonkast innan hon lunkar iväg till sovrummet istället. Duchess, som annars hellre ligger i närheten på behagligt avstånd, hon börjar plötsligt lägga sig på mig. Jag vaknar ofta av att hon lägger sig tillrätta på mitt bröst. Varje morgon slickar hon mig i ansiktet och spinner högt. Ja, det är lustigt hur djuren beter sig beroende på hur man själv mår..

Det har blivit mycket film och serier när man varit soffliggandes. Nu tänker jag återgå till Beautiful Creatures som jag just börjat titta på. Ville slänga in ett inlägg här så ni vet att jag lever. Och jag ville visa lite bilder jag tog på Duchess nyligen. Hon la sig så fint på min skrivbordsstol med solljuset rakt in från fönstret. Självklart var jag tvungen att tracka henne med kameran.

IMG_3438 IMG_3444 IMG_3450

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>