HemBilder › Sköljmedel med doft av Fanta?

Sköljmedel med doft av Fanta?

Nja, kanske inte. Men man kan ju undra när man ser min Fanta-flaska! Anledningen till detta är mycket enkelt. Jag skulle ner till tvättstugan. Jag hade sorterat min tvätt i två blå Ikea-kassar. Slängde ner sköljmedlet i den ena kassen och slängde upp kassen på axeln. Sträckte mig ner för att lyfta upp den andra kassen, och då flög flaskan rakt ner i golvet med korken först. Korken krossades och pressades in i flaskan och innehållet vällde ut. (Tur man har plastgolv i hallen!) Hade ingen aning om hur jag skulle lösa detta, då korken var helt och hållet förstörd. Såg en tom Fanta-flaska och bestämde mig för att hälla över sköljmedlet dit. Och det funkar faktiskt riktigt bra! Tyvärr är ju Fanta-flaskan rätt liten och rymmer inte allt sköljmedel. Detta tänkte jag lösa genom att hälla i resterande sköljmedel i en tvåliters Coca Cola-flaska istället! Alla sätt är bra utom de dåliga. Eller hur? ;)

fanta

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. SÅ jobbigt när sånt händer, men bra sätt du löste det på ;)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>