HemFörvaring › Sminkhörnan – Del 1

Sminkhörnan – Del 1

Jag blev så grymt inspirerad när jag visade er detta inläggetDen tjejen har precis den sminkhörnan som jag vill ha! Och när Henkes nya skrivbord kom, så började min sminkhörna ta form. Jag tog hans gamla skrivbord (ett billigt Ikea) och ställde in i sovrummet tillsammans med en spegel som vi egentligen brukade ha ovanför vår skänk, men som sen senaste flytten blivit stående i vardagsrummet. Djuren brukar köra sina race just där, och jag har bara väntat in dagen då någon av dom slår ner spegeln…

Så först använde jag skrivbordet från Ikea tillsammans med min helfigursspegel. Sen började jakten på toalettbordet Malm från Ikea. Förr fanns det i vitt, svartbrun och ek. Nu finns den bara i vitt och kostar 995 kr. Då alla våra andra sovrumsmöbler är i ek (däribland våra Malm-byråer) så ville jag helst att även toalettbordet skulle vara i ek. Höll ett öga på Blocket, och plötsligt dök ett upp i Jönköping! Superfint skick. Kostade mig 400 kr. Helt klart värt det! Nästa steg blir en annan spegel och bättre belysning, men det får vänta.

Så vad tycker ni om min sminkhörna? Känner ni inspiration? Vad skulle ni vilja ha?

sminkbord

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Hej! Så roligt med en annan Jönköpingsbo! =) Låter som din sminkhörna kommer bli riktigt bra! Jag hade faktiskt en fundering först på att snickra ihop en egen, men Malm-bordet är så perfekt och jag tyckte det var lite för mycket jobb att göra en egen =) Men det är ju roligare att ha nåt som inte alla andra har! =) Ja, visst vore det roligt att prata smink med en annan sminknörd! =)

  2. Hej! Ny läsare här! Jag bor i Jönköping jag med och är lika sminkgalen som du.

    Håller på inreda min nya sminkhörna just nu. Hade velat ha en Malm jag med men den passade inte riktigt dör jag skulle ha den. Istället blev det en bänkskiva som min snälla man sågade till och så en bred Alex att ställa under. Nästan klart, bänkskivan har lackats ett par gånger och ska monteras nu. Sen börjar det roliga – att plocka in alla grejorna! :-)

    Skulle vara roligt att ta en fika vid tillfälle, sminknördar emellan!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>