HemHårvård & styling › Snabb och smidig håruppsättning

Snabb och smidig håruppsättning

hairdo1

Jag letar efter enkla smidiga sätt att sätta upp håret på. Jag försöker att inte tvätta håret för ofta. Kanske två gånger i veckan. Så mellan tvättarna, när håret börjar bli smutsigt, så brukar jag sätta upp håret i en tofs. Detta blir ju väldigt tråkigt i längden, så jag försöker hitta nya frisyrer. Jag kollade runt på Youtube och hittade där en håruppsättning jag ville testa. Köpte några tunna hårband och ställde min framför spegeln. Eftersom håret började bli lite smutsigt och fettigt så hade jag först i torrschampo. Första försöket gick sådär, men andra blev bättre. Här har jag ett av mina lite större hårband som inte sitter så hårt runt huvudet. Detta gör att “knuten” med hår hamnar längre ner mot nacken.

hairdo2

Jag testade även att använda en av mina lite tajtare hårband. Detta gjorde att hela uppsättningen kändes tajtare och stabilare. Som att ha en lös eller tajt hästsvans. Själva “knuten” med hår hamnar dessutom högre upp. Som ni ser på bilderna nedan så har jag dessutom varit hos frisören och har mycket mörkare hår. Detta, plus att jag för tillfället har en iPhone 4 som jag inte riktigt behärskar, så blev bilderna sådär bra. Men jag ville visa er ändå!

hairdo3

Här har ni Youtube-klippet som jag använde mig av. Tjejen visar tre olika stilar man kan göra med ett hårband. Jag testade den tredje frisyren, som börjar vid 2:47. Hon lockar sitt hår innan, men det behöver man inte för denna frisyren. Hon använder också klämmor för att hålla hårbandet på plats, men jag använde inget. Hoppas ni gillade frisyren, och kanske fick lite inspiration!

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Det ser ju ut som att det vore vi som har en prisessa.Jättesnyggt blev det.

  2. Guuud vad fint!! :o

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>