HemNaglar › Sommarnaglar med massa glitter!

Sommarnaglar med massa glitter!

Åh, att jag alltid ska vara ute i sista minuten med att boka tid för naglar och hår! Jag har ju alltid haft ett tajt schema. Typ en enda dag i veckan att göra sånt här på. Och jag lyckas alltid ringa typ en vecka innan, och då finns inga tider. Så får jag vänta en vecka till. Eller två.. Blev likadant nu. Ville göra om mina naglar 2a juni. Fanns ju såklart inga tider, så fick tid den 9e istället. Den som väntar på något gott! ;) Jag hade hittat en inspirationsbild som jag visade min nageltjej. Och att jag blev nöjd! De glittrar så fint! Och nu bokade jag nästa tid direkt! Skönt att ha det gjort! =)

nails

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>