HemBilder › Stora nyheter!

Stora nyheter!

Efter många års funderingar är beslutet äntligen taget! Vi flyttar till Spanien! Hela Henkes familj har flyttat utomlands. Hans ene bror bor i Monaco. Den andre bor i Rom. Hans föräldrar bor i södra Spanien nio månader om året. Henke har alltid velat flytta ner dit han också. Kan ju säga att under de nio år vi varit ihop har han inte kunnat träffa sin familj särskilt mycket. Speciellt bröderna. Så det kommer bli jätteroligt att kunna umgås med hans familj mer! Men förutom det så längtar vi till värmen och kulturen. Kunna slappna av på ett annat sätt än svenskar gör.

Vi kommer till en början bo där i ett år. Vi kommer hyra ut vår lägenhet här i andra hand. Vi kommer hyra färdigmöblerat i Spanien. Djuren ska såklart också följa med. Vi kommer plugga spanska och förhoppningsvis även jobba. När året är slut får vi se hur vi går vidare. Funkar allt bra där nere och vi trivs så blir vi kvar där. Funkar det inte som vi tänkt så flyttar vi hem till Sverige igen. Men det är ett senare beslut! Jag är bara glad över att det äntligen blir av! Det är fruktansvärt spännande och skrämmande på samma gång! Det är ju faktiskt ett helt annat land, ett helt nytt språk och en annorlunda kultur. Även regler och lagar man ska tänka på. Men vi har fått nästan enbart positiv respons från nära och kära, och det känns bra!

spanien1

Vi kommer flytta till sydkusten (även kallat Costa del Sol), och närmare bestämt Fuengirola. Där har Henkes föräldrar haft lägenhet sen 70-talet, så Henke är bekant med området. Det känns skönt att ha hans föräldrar där och även hans bror som bodde där innan (numera i Monaco). Det kommer underlätta mycket med hela processen. Ja, det var väl allt jag hade att berätta just nu. Det kommer säkert bli fler uppdateringar kring ämnet, tankar och planer som jag måste få ur mig =) Det är så spännande!

spanien2

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Vad häftigt! Grymt att kunna ta det klivet :)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>