HemUtbildning › Systers återbesök resulterade i rosa tippar

Systers återbesök resulterade i rosa tippar

Sist min lillasyster var här på återbesök ville hon ha lilaskimrande tippar. Och det fick hon såklart! Hon älskar ju trots allt lila.. ;) Igår var det dags för ett återbesök igen. Denna gången blev det rosa tippar med ett tunt lager skimmer över hela nageln. Ringfingrarna fick en liten dekoration också. Hann tyvärr inte ta några bilder, men här är en mobilbild som syrran själv tog!

malin åb

Jag borde sätta mig ner och göra ett återbesök på mig själv. Var alldeles för längesen.. Men vem har ork? Inte jag i alla fall. Man är inte lika petig med sig själv =) Har just nu fortfarande IsaDoras Blue Lagoon på naglarna. Så det slutar nog med att jag bara målar om dom med IsaDoras South Beach, och fixar till mina gelénaglar i nästa vecka istället. De måste i alla fall vara orangea i helgen! Jag drar ju till Amsterdam och firar Queens Day. Då går allt i orange! Så har shoppat toppar och fjäderörhängen i oranget, så nu fattas bara att måla om naglarna! =)

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Vilka fina nalgar :D!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>