HemUtbildning › Systers röda naglar

Systers röda naglar

Jag har tjatat på syster att jag vill måla hennes naglar röda. Idag gav hon äntligen vika. Hon hade nog själv slut på idéer om färger ;) Hon fastnar gärna i lila/rosa/blå-träsket. Men nu är de alltså röda! Med ett tunt lager skimmer och en stickers på vardera ringfinger.

malin rött1 malin rött2 malin rött3

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Tack =) Min systers naglar tar typ 3-3½ timmar. Tyvärr har min skadade axel börjat strula sen jag började med naglar, så jag har typ slutat. Jag kommer inte göra mitt slutprov. Och de enda naglar jag gör just nu är min systers och mina egna.. Är du ändå sugen att testa så vet jag en tjej i Huskvarna. Fina Fröken. Jätteduktig och har vettiga priser =)

  2. Urläckra!! Hur lång tid tar det för dig nu och vad för pris har du?

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>