HemDoft › The Body Shop Fragrance Mist – Indian Night Jasmine

The Body Shop Fragrance Mist – Indian Night Jasmine

tbs_bodymist

Härlig doft. Sitter dock inte så bra. Bra för känslig hud. TBS beskriver denna som: “Förförisk och feminin doft som blandar blommiga och orientaliska noter och hämtar inspiration från en månbelyst mogulträdgård.” Man kan inte sluta sniffa på den! Doftar supergott! Helt i min smak. Passade på att köpa den innan vi flyttade till Spanien.

Dock tycker jag inte att doften sitter kvar, alls. I butiken lovade dom att den sitter kvar länge. Det är ju trots allt en bodymist, och de sitter ju självklart inte kvar lika länge som parfym. Men för att vara en bodymist skulle denna sitta kvar länge. Jag upplever dock att den inte sitter kvar alls. En timme efter applicering måste man sniffa direkt på huden för att känna doften. Så nära vill jag inte ha folk ;) Jag gillar den ändå. Jag har ju precis beställt hem en tom 10 ml parfymflaska som jag tänkt fylla med denna bodymist. Så jag alltid kan bättre på under dagen.

Betyg: 4/5.
Pris: 195 kr (100 ml)
Köpa igen: Tror inte det. Trots att det “bara” är en bodymist så sitter den inte så bra.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>